Copernicus Technology Ltd helpt klanten om de beschikbaarheid en operationele betrouwbaarheid van apparatuur met succes te verhogen, en de totale levensduurkosten te reduceren.  Wij bereiken dit door het leveren van originele en zeer doeltreffende producten en diensten voor een betere levensduur, die op deze website zijn beschreven.    

Copernicus Technology Ltd bestrijdt de problemen ‘vermijdbare onbeschikbaarheid’ en ‘geen fout te vinden', waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste testapparatuur ter wereld voor het vinden van intermitterende fouten - het Ncompass™ systeem - gekoppeld aan de baanbrekende oplossingen voor het benutten van gegevens, alsmede aan gespecialiseerde technische advies, ondersteuning en cursussen.   Tevens leveren wij gespecialiseerd advies en opleidingen voor het gebruik van maritieme patrouille vliegtuigen.

Copernicus Technology Ltd is een ISO9001:2008 gecertificeerd bedrijf en we hebben vestigingen in Schotland, Nederland en Australië. We ondersteunen een grote verscheidenheid aan klanten in de luchtvaart- en transportindustrie en wij breiden onze activiteiten in andere technologiesectoren uit, met inbegrip van ‘digitale gezondheidszorg’ en energieopwekking.

Onze producten en diensten voor een betere levensduur worden in detail beschreven op deze website en als u meer informatie wilt, dan zouden wij dat graag van u horen - u kunnen onze contactgegevens hier vinden.

Tagged Under
UK Enquiries
Copernicus Technology Ltd
Birchfield House
Urquhart
Elgin
IV30 8LR
Scotland
+44 1343 842406
sales@copernicustechnology.com
support@copernicustechnology.com
info@copernicustechnology.com
Australia/New Zealand Enquiries
GPCAPT(Retd) John Baker AM
Copernicus Technology Ltd
52 Bastings Street
Northcote
VICTORIA 3070
Australia
+61 412 831410
john.baker@copernicustechnology.com

USA Enquiries
Ken Anderson
Universal Synaptics Corporation
4066 S. 1900 W.
Suite B, Roy
UT 84067
USA
+1 801 731 8508 ext 1
ken.anderson@usynaptics.com